SYKSYPALVELUT

Haluaisitko majoittua syksyisessä Onnelassa?

Syksy on uskomattominta aikaa Inarijärvellä ja sen ympäröimässä erämaassa. Paljon erilaisia luonnonilmiöitä nähtävänä ja koettavana: lämpötilojen vaihtelut päivän jopa +20 asteesta yölliseen kirpsakkaan pakkaseen, kauden ensimmäiset revontulet sekä väriloistelias maaruska.

Kanssamme pääset kokemaan rauhallisia metsäretkiä oranssin erisävyisissä saarissa sekä metsissä syksyn antimia tutkaillen. Nokipannukahvit, muurikkaletut ja itsekerätyt marjat pienen patikoinnin jälkeen nostattavat hymyn kenen tahansa huulille.

Punalihaisen taimenen, Inarin uljaan kalalajin pyynti kiteytyy syksyyn. Uniikeiksi maalatut vaaput, kirkasvetinen järvi ja pirtsakka syysilma tuovat unohtumattoman lisän kalaretkeen. Samalla voit myös kokea kauniin valoilmiön, kun aurinko painuu ruskan väreillä väritettyyn horisonttiin.

Aktiviteetti vaihtoehtoja mm. Kalastus erimuodoin, vaellusretket erämaahan, veneretket, valokuvaus retket, metsästys, marjastus, yön yli retket saariin tai erämahaan, syksyn ensimmäiset revontulet, saunapaljuilu…

Vaikka Onnelassa voi puuhata kaikenlaista, on se myös täydellinen paikka jos koet tarvitsevasi lomaltasi pelkkää rentoutumista ja rauhoittumista.

Räätälöimme reissunne juuri teidän toiveidenne mukaan. Koe kansamme erämaan ainutlaatuiset elämykset.

 

Elokuussa alkaa ruska-aika, jolloin luonnon värit vaihtuvat oranssiin, keltaiseen ja punaiseen.

Inari Onnela Wilderness Services Oy
Y-tunnus 3101746-2

Petri Kokkonen
+358405591019
info@inarionnela.com