KESÄPALVELUT

Haluaisitko majoittua kesäisessä Onnelassa?

Kesä, vehreyden ja uudelleen kasvun aika. Pääset halutessasi nauttimaan satoa tilan omalta kasvimaalta, jossa kasvatamme muun muassa puikulaperunaa sekä herkullisia yrttejä.

Aurinko ja yötön yö ovat häkellyttävintä lapin kesässä. Yöttömän yön aurinko onkin vieraanamme vuorokauden ympäri ja se on kauneimmillaan myöhään yöllä painuessaan lähelle horisonttia piirtäen kuvansa tyveneen järven pintaan.

Kesäiset veneretket läheisiin saariin ihastelemaan tulevan marjasadon kukoistusta. Mahdolliset yön yli retket teltassa majoittuen sekä tunnelmalliset uintiretket kallioisilla Inarijärven rannoilla ovat henkeäsalpaavia keskikesän elämyksiä.

Kalastaminen kesällä on monipuolista ja mielekästä: auringon kivutessa ylös käymme kokemassa verkot jännäten mahdollista kalasaalista, alkuillan virveli- sekä perhostusretket harjuksia etsien sekä myöhään illalla vaappujen lasku uistatusvapojen kärjestä.

Päivän kruunaa pulahdus raikkaaseen järviveteen rantasaunan lempeiden löylyjen jälkeen sekä tuoreeltaan paistettu taimenfilee kera uusien perunoiden.

Vaikka Onnelassa voi puuhata kaikenlaista, on se myös täydellinen paikka jos koet tarvitsevasi lomaltasi pelkkää rentoutumista ja rauhoittumista.

Aktiviteetti vaihtoehtoja mm. Kalastus, vaellusretket, veneretket, valokuvausretket, yöttömän yön retket, marjastus, yön yli retket saariin tai erämaahan, sauna ja paljuilu…

Räätälöimme reissunne juuri teidän toiveidenne mukaan. Koe kansamme erämaan ainutlaatuiset elämykset.

Kesä- ja heinäkuussa voit kokea yöttömän yön, kun aurinko ei laske ollenkaan.

Inari Onnela Wilderness Services Oy
Y-tunnus 3101746-2

Petri Kokkonen
+358405591019
info@inarionnela.com