TALVIPALVELUT

Haluaisitko majoittua talvisessa Onnelassa?

TALVI- JA KEVÄTPALVELUT

Talvi on tuhansien tähtien maalaaman taivaan ihastelun aikaa. Kirpsakka pakkaskeli ja kirkas selkeä taivas mahdollistavat revontulien juoksun taivaan kannen poikki ihastuttaen katsojaansa.

Päivän sarastaessa ja pakkasen hellittäessä on aika pakata eväsreput päivän seikkailuja varten. Metsäsukset tai lumikengät mahdollistavat pilkkiretket läheiselle erämaajärvelle ahvenia narraamaan.

Pidempiä retkiä varten pakkaamme sukset rekeen ja suuntaamme kelkoilla kohti suurempia kalasaaliita tai iskukoukkuja sekä juomuksia kokemaan.

Jos pakkanen paukkuu nurkissa, on myös hyvä aika rauhoittua takkatulen äärellä hyvän ruuan ja juoman parissa erämaatarinoita kuunnellen. Sauna ja palju lämpenevät päivittäin hemmotellen sekä rentouttaen mieltä että kehoa.

Aktiviteetti vaihtoehtoja mm. Kalastus erimuodoin, moottorikelkka retket, valokuvaus retket, lumikenkäily, hiihtäminen, metsästys, revontuli retket jäälle tai erämaahan, erämaa retket, revontulet, sauna ja paljuilu…

Vaikka Onnelassa voi puuhata kaikenlaista, on se myös täydellinen paikka jos koet tarvitsevasi lomaltasi pelkkää rentoutumista ja rauhoittumista.

Räätälöimme reissunne juuri teidän toiveidenne mukaan. Koe kansamme erämaan ainutlaatuiset elämykset.

Inarijärvi ja sen ympäristö on yksi parhaita paikkoja revontulien näkemiseen.

Inari Onnela Wilderness Services Oy
Y-tunnus 3101746-2

Petri Kokkonen
+358405591019
info@inarionnela.com