ONNELA SERVICES

 

Inari Onnela Wilderness Services sijaitsee kauniissa Suomen Lapissa​ Inarijärven rannalla, järven itäpuolella Vätsärin erämaan laidalla.

Tarjoamme vierailemme unohtumattomia elämyksiä Lapin erämaassa. Inarijärvi ja sen ympäröimä kaunis luonto lumoavat.  Koskematon luonto, erämaan hiljaisuus ja Onnelan tilan autenttisuus tarjoavat uskomattomia ja ainutlaatuisia kokemuksia niin kesällä kuin talvella.  Koe Inarijärvi ja sen kaunis luonto sekä lataa energiasi täydessä hiljaisuudessa keskellä erämaata.

Erämaaluonnosta henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Saunominen puulämmitteisessä saunassa ja peseytyminen järvivedellä on aikamatka suomalaiseen perinteiseen elämänmuotoon.  Halutessasi voit pulahtaa myös nykyaikaiseen kylpypaljuun virkistäytymään ja rentoutumaan. Yöpyminen hiljaisuudessa, erämaan keskellä on kokemus vailla vertaa. Yhteys erämaaluontoon rentouttaa ja tuo henkistä sekä fyysistä hyvinvointia. Hiljaisuus eheyttää ja voit rauhassa kerätä energiaasi.

Suomen Lapissa vallitsee joulu ja tammikuussa kaamos eli valoisaa on 1 – 5 tuntia. Koe kaamos erämaassa kanssamme. Kun kevät etenee valon määrä kasvaa ja luonto herää taas uuteen kukoistukseen.

Kesäisin voitte nauttia yöttömästä yöstä. Yöllä aurinko ei laske ja voit kokea luonnon energisyyttä kaikilla aisteillasi. Koe kansamme erämaan ainutlaatuiset elämykset.

Palveluumme kuuluu kuljetus Nellimistä Onnelaan, talvella kulku on moottorikelkalla ja kesällä moottoriveneellä.

Lataa energiasi täydessä hiljaisuudessa keskellä erämaata.

Host, isäntä

Tarjoamme Teille yksilöllistä palvelua. Turvallisuutenne takaamiseksi tilan isäntä on käytettävissä koko vierailunne ajan, opastaen ja huolehtien mukavuudestanne. Räätälöimme palvelumme yksilöidysti ja keskitymme palvelemaan vain Teitä! Teidän ei tarvitse kuin nauttia.

Inarijärvi ja sen ympäristö on yksi parhaita paikkoja revontulien näkemiseen.

Local Food

Ruoka valmistetaan aina paikan päällä. Käytämme lähialueen aitoja tuotteita, kuten esimerkiksi itsepyydettyä kalaa tai riistaa.  Ruokailuun liittyvät toivomukset tai ruoka-allergiat otamme luonnollisesti myös täysin huomioon.

 

Kesä- ja heinäkuussa voit kokea yöttömän yön, kun aurinko ei laske ollenkaan.

UNIQUE, VIEHÄTTÄVÄ LOMAKOHDE. MUISTOT, JOITA HALUAT VAALIA!

Mikäli haet lomaltasi yksityisyyttä, rauhaa ja hiljaisuutta sekä puhdasta luontoa. Tule kokemaan tämä kaikki Onnelaan! Askeettinen loma ilman sähköä , ilman kaupungin melua ja saasteita ovat ainutlaatuinen kokemus.

Hyppää pois modernista nykyajasta ja aikatauluista.

Koe kanssamme erämaan ainutlaatuiset elämykset Inarin Onnelassa.

Elokuussa lopulla alkaa ruska-aika, jolloin luonnon värit vaihtuvat oranssiin, keltaiseen ja punaiseen.

Inari Onnela Wilderness Services Oy
Y-tunnus 3101746-2

Petri Kokkonen
+358405591019
info@inarionnela.com